ویندوز ۱۰ اینجا، ویندوز ۱۰ آنجا، ویندوز ۱۰ همه جا!
این دقیقاً چیزی است که مایکروسافت رویای آن را دارد. به نظر می رسد این شرکت به سختی در حال کار بر روی این رویا است و در نظر دارد کاربران خود را تا اواخر ۲۰۱۷ و اواسط ۲۰۱۸ به یک میلیارد نفر برساند.
مایکروسافت با افتخار اعلام کرده است که جدیدترین نسخهی سامانهی عامل این شرکت یعنی ویندوز ۱۰ از زمان عرضه یعنی در طول ۵ پنج ماه حالا بر روی ۲۰۰ میلیون دستگاه در سراسر جهان نصب شده است.
این رشد واقعاً چشمگیر بوده است. یوسف مهدی معاون مایکروسافت در بخش عرضهی ویندوز، سایر گامهای مدنظر این شرکت را در جهت موفقیت بیشتر ویندوز ۱۰ در یک پست وبلاگ برشمرده است. در اینجا به برخی از آنها اشاره میکنیم:
تطبیق ویندوز ۱۰ حدود ۱۴۰ درصد سریعتر از ویندوز ۷ بوده و ۴۰۰ درصد سریعتر از نسخهی ویندوز ۸ است.
بیش از ۴۰ درصد دستگاههایی که ویندوز جدید ۱۰ را دارند از زمان جمعهی سیاه یا همان Black Friday فعال شدهاند.
در ماه دسامبر ۱۱ میلیارد ساعت توسط ویندوز ۱۰ سپری شده است، یعنی در هر روز ۳۶۵ میلیون ساعت.
چه عاملی موجب موفقیت بزرگ ویندوز ۱۰ شده است؟
احتمالاً، اولین و مهمترین دلیل برای رسیدن به اهداف ذکرشده این حقیقت است که ویندوز ۱۰ در اولین سال حضور خود به عنوان بهروزرسانی رایگان برای ویندوزهای ۷ و ۸.۱ عرضه شد.
علاوه بر بهروزرسانی رایگان، مایکروسافت با دربرگرفتن دستگاههای غیر رایانهای، همچون گوشیهای هوشمند قاعدهی کل بازی را تغییر داد؛ به طوری که امروز شاهد هستیم ویندوز ۱۰ بر روی ایکسباکس وان، گوشیهای لومیا و حتی برخی دستگاههای اینترنت اشیاء نصب شدهاند.
مایکروسافت در نظر دارد به هدف یک میلیاردی خود برسد
مایکروسافت میگوید این موفقیت بخشی از برنامههای او در جهت این برنامه است که تا سال ۲۰۱۸ تعداد کاربران ویندوز ۱۰ را به یک میلیارد نفر برساند. کاربرانی که بر روی رایانهها، گوشیهای هوشمند، اینترنت اشیاء و کنسولها با ویندوز ۱۰ کار خواهند کرد.
درجهت رسیدن به این هدف مایکروسافت باید تمام تلاش خود را برای انتشار ویندوز ۱۰ انجام دهد.
این شرکت فاش کرده است به زودی کار بهروزرسانی خودکار ویندوزهای کاربران را به آخرین نسخهی سامانهی عامل ویندوز انجام خواهد داد.
چه دوست دارید چه ندارید، برای بهروزرسانی به ویندوز ۱۰ آماده باشید
مایکروسافت در نظر دارد در اوایل سال جدید نسخهی ۱۰ ویندوز را بهعنوان «بهروزرسانی توصیهشده» در سرویس بهروزرسانی ویندوز قرار دهد. بدین ترتیب این نسخه از ویندوز به طور خودکار برای کاربران ویندوزهای ۷ و ۸ بارگیری و نصب خواهد شد.
جای تعجب نیست چرا که مایکروسافت پیش از این نیز بارها نسخههای جدید سامانهی عاملش را به احبار برای کاربران بهروزرسانی کرده بود. کاربران ویندوزهای ۷ و ۸٫۱ بارها با ترفندهای مختلف مجبور به بهروزرسانی به ویندوز ۱۰ شدهاند.
اگرچه ۲۰۰ میلیون آماری که مایکروسافت منتشر کرده است بسیار زیاد است اما در مقایسه با هدف یک میلیاردی این شرکت هنوز ۲۰ درصد محقق شده است.
نمیتوان پیشبینی کرد مایکروسافت برای پر کردن ۸۰ درصد باقیمانده چه چیزی در سر دارد؛ شاید بار دیگر که رایانه ویندوزی خود را روشن کردید با پیغامی دستوری مبنی بر «بهروزرسانی ویندوز،همین حالا» مواجه شوید!
منبع: asis
درباره نماد امنیت وب
“نماد امنیت وب” به عنوان یکی از شرکت های پیشتاز در زمینه امنیت نرم افزار و سرویس های تحت وب، با ارائه سرویس های امنیتی برای تمامی کسب و کار ها و دارای نمایندگی شرکت Acunetix (اکوانتیکس) بعنوان محبوب ترین اسکنر امنیتی black box در دنیا، ایمنی وب سایت شما را در مقابل حمله هکر ها تضمین می کند.